2017. május 13., szombat

Tajfun hasítógépek kicsiknek és nagyoknak már bőven vannak a piacon. Lassan egy magára valamit is adó vidéki házban éppúgy alaptartozék lesz, mint a fűnyíró és az építkezésből ott ragadt betonkeverő.

Az erdészetek, tüzépek és faanyag kereskedők kiszolgálása azonban már túlmutat a klasszikus alapgépek teljesítményén. A Szlovén TAJFUN cég elsősorban erdészeti technológiákat fejleszt. Ebbe a portfólióba illesztették bele a profi és minden tekintetben ipari szintű felhasználóknak konstruált RCA sorozatot.
Tajfun RCA 380
A tűzifavágás új dimenziója egy könnyen kezelhető, szinte teljes egészében automatizált rendszert jelent. A rönk felrakását követően a gép elvégzi helyettünk a piszkos munkát.
A gép maximum 48 cm átmérőjű rönköt tud feldolgozni.
Automatikus adagolás, tetszőlegesen állítható kugli méret
A leszabást egy alsó elrendezésű láncfűrész végzi. Ezt követően a leszabott kuglit egyszerűen áttolja egy hasító csillagon. Ez szintén cserélhető adapter, amelyet a rönkátmérőhöz vagy a hasítási képhez tudunk igazítani.


A gép termelékenysége jól látszik a videón. A legkisebb típus is rendkívül hatékony. Mindenki jól gondolja meg, van-e elég fája egy ilyen géphez.

A meghajtást nomád körülményekhez igazították. Lehet kardános vagy független motoros opcióval is rendelni. Részletes információkért a hazai kereskedőhöz érdemes fordulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.