2014. április 26., szombat

Jól hasít - Wravor T1000 rönkhasító

Wravor vízszintes szalagfűrészek a hazai faipari gépek világában.

Faipari gépek - Iwood Kft - WRAVOR

Aki elsődleges faiparban tevékenykedik, annak bizonyára ismert lehet a Wravor név. A cég több évtizedes faiapri gyártói tapasztalattal rendelkezik a rönkfeldolgozás területén, és jelenleg teljes körű faipari technológiát kínál a vízszintes rönkhasítószalagfűrészektől kezdve a szélező, sorozatvágó, daraboló körfűrészeken át egészen a faipari szerszámok élezésére szolgáló berendezésekig. 
A faipari gépek körében a vízszintes szalagfűrészeik igen népszerűek a fűrészüzemek körében, érdemes kiemelni a T1000 és az 1200 profi NB típusokat, amelyek a magyar piacon is produktív beruházásnak bizonyulnak.
T1000-es típus 7 m-es vágáshosszal rendelkezik, tömege a szállítóval együtt 4300 kg. A vízszintes elrendezés számos előnnyel bír, például, hogy a relatív kis méretek ellenére nagy átmérők feldolgozására képes, akár 950 mm átmérőjű rönk is fűrészelhető. Másik fontos előnye, hogy rendkívül precíz vágást eredményez, így akár vékony, néhány mm-es deszkák is fűrészelhetők nagy pontossággal. Kapacitása 18 m3/műszak átlagosan, ami kiemelkedő a faipari gépek ár/érték arányában.
Wravor 1200 profi NB nagyobb méretekkel és kapacitással rendelkezik. Akár 1150 mm-es rönköt is átvág, és 35 m3 rönk feldolgozására képes egy műszakban. Számos olyan opcióval rendelkezik, amely a nagyipari fűrészek sajátossága. A fűrészmű mozgatása fel-le 4 db elektromotorral történik, speciális csúszásmechanizmuson. A vágásvastagság beállítása programozható, amely megkönnyít a kezelő munkáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.