2014. július 24., csütörtök

Megoldások a kisüzemek számára

Az Iwood Kft. kínálatában található Uniteam Easy W CNC megmunkáló központ és a Bi- Matic Prima élzáró kitűnő választás lehet a kis és közepes méretű üzemeknek. 

UNITEAM EASY W

Az Uniteam CNC kompakt megmunkáló központ nagy teljesítményével és jó paramétereivel, az innovatív technológia alkalmazásával és a kiváló ár-érték arányával rendkívül versenyképes a CNC gépek piacán. Az Easy W digitális technológiával és optikai kábeles megoldással teremt kapcsolatot az asztalon elhelyezett jeladókkal, így a tengelyek pozicionálása rendkívül precíz. A gép a standardnak számító felszereltséggel kapható: nagy sebességű elektro-tengely, függőleges és vízszintes fúrófejek, 8 férőhelyes szerszámtároló, automatikus szerszámcsere.
 Az elektro-tengely maximum 18 000-es fordulaton működik, míg a fúró tengelyeket 6000-es fordulaton ké
pes hajtani az 1,7 kw-os motor. A konzolos asztalra maximum 120 mm vastagságú alkatrészeket rögzíthetünk és munkálhatunk meg. A Z-tengely ma- gassága 305 mm. A berendezéshez jár az easy_w CAD/CAM szoftver is, amely egy Windows PC-n futtatható.
 
BI-MATIC PRIMA

A Prima élzárógép család szintén a kis üzemek számára lett kifejlesztve belépő szintű felszereltséggel.  Az automatikus élzárógéppel legfeljebb 40 mm széles és 3 mm vastag élanyagot vihetünk fel a megmunkálandó alkatrészekre. Az előtolási sebesség 6 m/perc. Az előmaró egység 12 000-es fordulaton készíti elő az alkatrészeket. A felragasztott élanyagot egy végvágó fűrész vágja pontos méretre, ezt követően szélességét a szintbemaró egység és a citling véglegesíti. A felesleges ragasztóanyag eltávolításáról a lap citling és a polírozó egység gondoskodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.