2014. június 11., szerda

IMA Advantage széria

Alternatívák élzárásra

Az IMA Advantage névre keresztelt szériája a kis- és középüzemek számára készült. Pontossága és hosszú élettartama garantálja a beruházás jövőbeni sikerességét. Az Advantage szériában szereplő összes aggregát stabil felfüggesztést kapott és nagyteljesítményű motorok hajtják. A lehetőségeket tekintve minden olyan opció elérhető, amely a korpuszbútorgyártás területén általánosságban felmerülhet. Élanyagok felvitelére 3 mm-ig, míg élfák felragasztására 12 mm-vastagságig van lehetőség. 



Nagyméretű érintőképernyős vezérlés gondoskodik a gyors beállításról és az egyszerű kezelésről. Minden fontos adat egyetlen képernyő felületen jól áttekinthető módon került elrendezésre. Az aktuális technikai trendeknek megfelelően a gépek burkolata alá egy energiatakarékos LED-ekkel működő világítást helyeztek el. A ragasztócsere a már jól bevált Quick- Lock rendszerrel történik, a 2 illetve 6-szoros éladagolótár pedig rendkívüli rugalmasságot biztosít az egyedi vevői igények kiszolgálására.

Kiemelkedő fejlesztés a végvágó aggregát, amelyet elsőként a 2013-as Ligna kiállításon mutattak be. Alternatívaként penumatikus egymotoros aggregáttal is felszerelhető, amelyen a motor két oldalán helyezkedik el egy-egy fűrészlap. Ezzel a rotációs aggregáttal az IMA egy nagy precizitású technológiát kínál vevői számára. Ezt a nagyfokú automatizáltságot az IMA most kiegészíti egy citling egységgel is, amely szintén a vezérlőpultról állítható.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.